Sinopsi

En un aeroport buit de la geografia espanyola, apareix un misteriós ancià amb un bitllet per volar a Bangkok. Allà es troba amb l’única persona que encara treballa en aquelles instal·lacions; un jove guàrdia de seguretat. Aquest l’informa de la impossibilitat de realitzar el viatge que havia planejat: en aquell aeroport no hi ha avions. Mai n’hi ha hagut. Es tracta d’un aeròdrom que malgrat haver estat inaugurat, mai ha estat operatiu. Davant la incredulitat i la insistència del viatger, el guàrdia de seguretat li permet quedar-se. A partir d’aquest moment s’inicia entre els dos un diàleg en què no només es qüestionaran les seves vides, les seves feines i la situació política en què estan immersos, sinó que també es revelarà, a poc a poc, l’autèntica naturalesa de la seva trobada.

Antonio Morcillo narra en clau de tragicomèdia la relació d’un vigilant de seguretat amb un viatger que es presenta amb bitllet i maletes amb la intenció de volar a Bangkok, a un aeroport construït i abandonat en algun lloc d’Espanya. En paraules del propi autor: “l’obra conté molt d’humor negre, sarcasme i ironia. És una crítica ferotge a la política econòmica del país i a les conseqüències d’un sistema que ha creat situacions grotesques”.

Obra guanyadora del XXII Premi SGAE de Teatre 2013

Durada: 1 hora i 20 minuts

Espectacle en castellà

Fitxa artística

AUTOR: Antonio Morcillo López
DIRECCIÓ: Antonio Morcillo López

REPARTIMENT: Dafnis Balduz i Fernando Sansegundo

ESCENOGRAFIA: Paco Azorín
COPRODUCCIÓ: La Villarroel, Centro Dramático Nacional i Grec 2015 Festival de Barcelona

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup