Sacrifici

del 5 al 20 de juliol de 2017

Sacrifici

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció Sergi Pompermayer
Amb Eric Balbàs, Maria Hernández, Mar Pawlowsky i Marc Ribera
Escenografia Laura Clos “Closca” i Sergi Corbera
Vestuari Carlota Ricart Amenós
Il•luminació Marc Salicrú
So i arranjaments Mürfila
Audiovisuals Clara Mata, Gerard Vidal i Mürfila
Ajudanta de direcció Anna Serrano i Clara Mata
Ajudanta de producció Clara Mata
Fotografia Clàudia Serrahima
Comissaria de l’exposició Joana Mora
Agraïments Núria Legarda, Xavi Lázaro, Anabel Labrador, Aïda Bellet, Joan Delgado, Pep Duran, Nina Pawlowsky, Felix Pons, Carmen Machi, Roger Vilà, Victor Ruiz, Mireia Aixalà, Cesc Calafell, Albert Roig i Laura Gil
Artistes de l’exposició Marta Cartu, Carme Morgendorffer, Fèlix Pons, Anna III, Nina Pawlowsky, Carles Castaño, Roger Vilà, Gil Gelpi i Júlia Canals
Producció Mola produccions en coproducció amb El Eje i La Brutal
Amb la col·laboració de La Villarroel

Durada: 1 hora i 20 minuts

Sinopsi

On són els límits entre l'amistat i l'amor? Tindreu material per reflexionar sobre aquest assumpte veient aquest muntatge, que explica la història d'un artista, el seu amic de tota la vida i una noia disposada a qualsevol cosa per triomfar.

En Nil, una jove promesa del món de la pintura, ha anat deixant de banda la seva carrera artística per tal de poder tenir una feina remunerada i tirar endavant el projecte de vida en comú amb la Lara. Però el retorn d'en Marc, un amic del Nil i gran admirador de la seva obra, i l’aparició de la Mia, una noia que fa de cambrera però que té vocació de cantant de rock i està disposada a fer el que calgui per triomfar, provocaran un seguit de canvis en la vida del Nil que ell no podrà controlar.

Una peça escrita i dirigida per Sergi Pompermayer, un autor teatral que ha escrit peces com Àngels, Refugiats i Cafè, entre d'altres, i que ha compaginat la seva feina com a dramaturg amb la de guionista per a sèries de televisió que van de Plats Bruts a Jet Lag.

 

Comprar

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com