Espectacle en castellà

Sinopsi

“El loco y la camisa” és una peça naturalista on la dramatúrgia aborda de manera realista i mitjançant la construcció de personatges arquetípics, diversos eixos temàtics que van entrellaçant-se: la bogeria, la convivència familiar, la revelació de la veritat i la violència domèstica.
Diu el director, Nelson Valente: “Una família amaga al seu boig de totes les maneres possibles. L’amaguen del que hi ha a fora i dins. Suprimir-lo seria l’ideal. El boig es desenvolupa amorf i monstruós en un cos dins d’un cosset. La seva habilitat – condemna és dir el que veu sense filtres. En “El loco y la camisa” el quelcom subjectiu, quan ha estat unit al concepte de bogeria, es torna potser objectiu. Qui són els bojos i qui són els sans? No existeix bogeria més gran que la de viure en la contínua mentida. La irrealitat embogeix i perverteix. I la maldat… que s’alimenta a ella mateixa sense descans”.

Originalment, el lloc de representació va ser un pis on els actors desenvolupaven les seves accions per 20 espectadors que estaven inclosos en l’escena (els seients-butaques estan disposats dins l’espai de la representació). La realització de l’obra en un espai real i la proximitat dels espectadors amb els actors profunditzaven el desenvolupament de la peça al voltant d’una estètica naturalista.

Fitxa artística

AUTOR, DIRECCIÓ I POSADA EN ESCENA: Nelson Valente

REPARTIMENT:
Compañía Banfield Teatro Ensamble

Julián Paz Figueira (Beto, el hijo)
Lide Uranga (Matilde, la madre)
Ricardo Larrama (José, el padre)
Soledad Bautista (María Pía, la hija)
José Pablo Suárez (Mariano, el novio)

PRODUCCIÓ: Banfield Teatro Ensamble

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup