Sinopsi

A ciegas. En la metàfora de la foscor més absoluta, l’instint de viure, o de sobreviure, o de perpetuar-se, és posat a prova pels perills d’una guerra endèmica, la qual cosa donarà peu a una situació poc versemblant. Exasperació de la realitat que, per la seva mateixa lògica, acabarà introduint-nos en els misteris més imprevisibles.

La proposta, realment insòlita, tant pel tractament sensorial com pels continguts, és especialment recomanable per a aquells espectadors que busquen en el teatre emocions fortes i discursos arriscats; plats poc freqüents al menú de la nostra cartellera, i que a A ciegas se serveixen ben condimentats amb bones dosis d’humor àcid. Amb aquesta recomanació també podria llançar-se una advertència per a cardíacs, però això seria confondre, perquè l’espectacle, sense que pugui excloure’s algun ensurt, no comporta cap risc físic, sinó més aviat intel·lectual. Es tracta, en definitiva, d’una aventura a la foscor de la qual cadascú, segons la seva pròpia mirada, obtindrà una llum diferent.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup