Sinopsi

Amor a Primera Risa és tota una declaració d’intencions. La seva relació amb el riure va ser un autèntic enamorament sobtat. Durant 90 minuts t’explicarà tot allò que li ha provocat una rialla, per què des de nen ha rigut… i de fet no ha parat fins avui! No pretén que t’espantis però té un secret, escolta veus dins el seu cap, fins i tot hi ha de famoses, i ha de treure a fora tots aquests personatges. T’imagines sortir del teatre, arribar a casa i pensar en aquell moment en què et vas partir de riure? No cal que sigui avui, ni demà… però si aconsegueix que facis aquest petit exercici, notaràs el mateix enamorament que ell. Per què la rialla salvarà la teva vida, la rialla salvarà el món… i si et fa riure, t’enamoraràs “a primera risa”.

Fitxa artística

MONOLOGUISTA: Raúl Pérez
 
PRODUCCIÓ: Tras la Risa

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup