Sinopsi

Què passaria si un dia la tele callés? Imagina-t’ho. La tele. Què passaria?. Anitta Split és una comèdia sobre l’estrany silenci que aquell dia deixaria la tele al darrere. Una comèdia sobre els habitants d’aquest silenci. Ella és, o més ben dit era, la presentadora de moda en un país actualment devastat per la guerra, un país sense tele. Aquesta és la història d’uns personatges en caiguda lliure a la recerca d’una ficció, d’una il·lusió, d’una mentida.

Anitta Split ens proposa un viatge en primera classe cap a la derrota final, i a més a més pretén que ens fotem un fart de riure pel camí. Marja, Dimitri, Viktor i Branko, els seus protagonistes, són bona gent: desertors, estafadors, assassins i, sobretot, com tots plegats, no ens enganyem, els grans perdedors de la partida. Bon viatge. Josep Julien

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup