Sinopsi

TAPEPLAS combina tap dance, música, i ritme en un concepte teatral innovador. És un estil original – un llenguatge contemporani.  La companyia barreja moviment i so d’una manera visual, dinàmica i jove i, al mateix temps, expressiva i màgica. El ritme, com a eina principal de TAPEPLAS, està inspirat en una gama versàtil d’influències mediterrànies, europees i de l’orient mitjà.  

La llum de BoomBach arriba a TAPEPLAS deixant una estela de noves idees, pensaments i emocions. Provocant un repte entre el límits d’occident i d’orient, clàssic i contemporani, cerebral i visceral, un encontre entre BoomBach i TAPEPLAS revela un llenguatge genuí i versàtil. Com  en una cadena de reaccions, els intèrprets evoquen sensacions creades pels ritmes dels seus pròpies peus i mans, mentre la música i les llums actuen com un intèrpret més….  

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup