“És un d’aquells espectacles que recomanaria no sols a qui segueix la dansa, sinó a tots els públics. Estic segur de que agradarà molt.” Santi Fondevila. Time Out

“Un segell característic i humorístic que desperta la simpatia del públic.” Assumpta Pérez. Regió 7

Sinopsi

La tasca de fer la bugada, d’estendre i recollir a ple sol, pot resultar tediosa. Però, com a mínim, gaudeix del privilegi de ser previsible i poc arriscada. Tot i així, en un lloc àrid i solitari solcat pels fils d’un estenedor, sempre pot aparèixer algú que alteri aquesta quotidiana (i avorrida) tranquil·litat.
 
Aquest és el punt de partida per a narrar la història que s’explica a Dios Menguante, la història d’una trobada imprevista entre una dona temperamental i un xic somniadora i un home capficat en les seves contradiccions que decideix fer una pausa en el seu camí. Aquesta aturada, tanmateix, suposarà un nou viatge en companyia, intens, sense destinació prèvia, i, per sobre de tot, sense bitllet d’anada i tornada.

Amb sentit de l’humor i comptant amb l’imaginari visual i sonor del cinema neorrealista italià, a Dios Menguante es presenta una història en la que es mostra la vulnerabilitat de l’ésser humà enfront les seves emocions. Si l’amor no ens provoqués perplexitat, si no ens deixés tan lents de reflexes, potser tot a la vida seria més fàcil. Molt més fàcil.

Durada: 1 hora (sense entreacte)

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup