Sinopsi

Edu Mutante sóc, Eduardo com el meu pare, Mutante com la meva mare que és una dona molt indecisa i no sap quin ambientador posar a casa, a més em dono cada ensurt amb el disparador automàtic de l’AirWick… Parlaré de la meva mare, la indecisa; el meu germà que és tan ximple que s’ha comprat un cotxe de canvi automàtic i diu que fica el bitllet i no li torna monedes; del meu pare, obsessionat amb què em robaran el Ford Orion… I moltes altres coses més en aquest show de monòlegs, imitacions, cançons… i coses rares. A no ser que tinguis un pollastre al forn, jo no m’ho perdria.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup