“Altament recomanada per a qualsevol que vulgui conjugar el verb riure en totes les seves variants”. Mar Santacana. El Demà

“Una oportunidad para disfrutar de una sesión de humor e ingenio por dos grandes del humor catalán que no se puede dejar pasar”. Jorge Pisa. Indienauta

“L’èxit de la fórmula que “El Messies” adopta en aquesta versió catalana rau en els seus intèrprets, en el paper de parella de clowns que fan, sense nas vermell esclar, però amb els mateixos cànons que el rigor del pallasso exigeix”. Andreu Sotorra. Clip de Teatre

Sinopsi

Els components del Teatre Nacional de Reus, és a dir… la companyia en ple d’aquesta formidable institució, ens presenten una dissertació en profunditat sobre la figura del Messies, fent servir les més imaginatives fórmules teatrals i fent el públic partícip d’una experiència mística amb un únic objectiu: partir-se la caixa de riure.

O, dit d’una altra manera, una poca-soltada teatral que porta als nostres escenaris la hilarant dramatúrgia de Patrick Barlow i l’autodenominat National Theater of Brent, una formació de teatre de l’absurd anglès, que des de fa quinze anys diverteix el públic britànic en escenaris tan diversos com el Fringe Festival o el National Theater.

I, per traslladar-ho a casa nostra… qui millor que dos experimentats actors-clowns com Fermí Fernandes i Toni Albà. Juntament amb una cantant d’òpera –que donarà el contrapunt líric–, estaran dirigits per Roger Peña, que ja ha treballat diverses vegades la comèdia anglesa més actual.

Per l’escenari –tant efectiu com sorprenent– i gràcies a un trepidant fregolisme, veureu desfilar la Verge Maria i Sant Josep, l’arcàngel Sant Gabriel, mercaders, pastors, centurions romans, Herodes, els Reis Mags, la mula i el bou, ases i camells i –en general– tot Déu, incloent-hi Déu, és clar.

Només prometem una cosa: la història del Messies no canviarà gaire, però us l’explicarem com mai no hauríeu pogut imaginar.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup