"A la Lloll li han provat molt els 25 anys damunt l’escenari, i ho celebra en el mesurat, esponjós i directe “El Show de la Lloll. 25 anys”. Francesc Massip. Avui

"Aquest és un espectacle rodó de cap a peus, molt elegant, molt ben presentat, molt ben plantejat i dirigit, que respira intel·ligència, que té un guió mil·limetrat, que manté un ritme que no decau en cap moment i que deixa els espectadors amb la tranquil·litat i la satisfacció de pensar que hi ha personatges públics amb capacitat, encara, d’arrossegar i captivar auditoris." Andreu Sotorra. Bit de Teatre

“Durant una hora i quart la Lloll demostra que les seves aptituds abasten una extensa gamma de registres teatrals”. Toni Mata. Regió 7

“Esplèndid espectacle”. Isabel-Clara Simó. Avui

Sinopsi

Aquest espectacle és un recorregut pels vint-i-cinc anys de carrera de Lloll Bertran. Seguint un fil argumental, fa un repàs dels diferents personatges, paròdies, cançons que l’han feta popular i obres de teatre en les quals ha intervingut.

Amb la complicitat d’Alícia Ferrer, pianista, cantant, actriu i confident d’algunes històries de la protagonista, la Lloll s’obre davant del públic per explicar les coses que l’engresquen i la preocupen, i per fer els números que sempre ha volgut fer.

Amb motiu dels seus vint-i-cinc anys, Lloll Bertran fa un cant d’amor al teatre i un homenatge al públic.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup