“Jordi Faura ha recibido varios premios por esta obra, que se añaden a otras distinciones, bien merecidas, sin duda, por el buen estilo de su escritura dramàtica y la vivacidad del lenguaje coloquial que utiliza”. J-A . Benach. La Vanguardia

“Hikikomori mostra amb força el drama de l’aïllament dels adolescents japonesos”. C. López Rosell. El Periódico

“Jordi Faura ha salido de la habitación con un brillante texto". Sergi Doria. ABC

Sinopsi

Hikikomori parteix d’una realitat cruenta: la dels adolescents japonesos que, inesperadament, decideixen tancar-se a les seves habitacions i no sortir-ne durant anys.

Aquests nois, anomenats Hikikomori (aïllament), es mantenen tètricament reclosos, evitant tot tipus de contacte amb l’exterior, dedicats exclusivament a veure la televisió, escoltar música, navegar per la xarxa i evadir-se amb els videojocs. Eludeixen qualsevol contacte humà, ni tan sols amb els membres de la pròpia família, amb els quals coexisteix dins un mateix espai domèstic, però amb qui no manté cap tipus d’interacció. Però, tot i aquesta renúncia a la vida,  fora, al món real, la vida segueix endavant. I és això, justament, el què passa a Hikikomori: la vida ara segueix passant mentre ell ha decidit prémer el botó de pausa.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup