Sinopsi

Ruth Steiner, prestigiosa escriptora de contes curts i professora universitària, rep en el seu apartament de Greenwich Village a Lisa Morrison, una brillant alumna que l’ha escollit com tutora. La sarcàstica Ruth provoca constantment a la seva alumna des de la seva posició de privilegi i la insta a seguir escrivint mentre que Lisa ho suporta tot de la seva mestra a través de l’admiració que li professa. Aquesta trobada, serà el principi d’una acció que es desenvolupés al llarg de sis anys, durant els quals, la maniàtica, solitària, gairebé ermitana professora va deixant que la seva alumna penetri a poc a poc en el seu món i intimitat, establint-se una relació personal i professional de dependència mútua.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup