Sinopsi

Experiment laberíntic- terapèutic interpretat per Karra Elejalde, actor-rondallaire recuperat i reinserit a la societat i al teatre gràcies als tractaments de psico-tragèdia, psico drama o psico-comèdia, aplicats, ad-líbitum, per l’equip del Dr. Osvaldo Kaprune amb assistència de Sor Begoña Arrizabalága.

La Kabra y Miss Yoe’s és l’autobiografia, embolicadíssima, d’un rondallaire que viu d’això i ens explica des del seu divà ‘l’escenari- els moments més oblidables i traumàtics de la seva esquinçada vida com a narrador.En aquesta confessió pública trobem les claus de la seva recuperació definitiva on tots, ho vulguem o no, estem implicats como a co-responsables.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup