Sinopsi

A l’escenari hi trobem tres parelles de ballarins i un músic. Cadascuna de les parelles balla la seva relació, les seves emocions. Comparteixen la sensació d’un imminent desastre, una dansa dinàmica i explosiva i un intens llenguatge expressiu.
Amb música original del compositor i intèrpret anglès Jim Pinchen, Lugares extrañamente desastrosos és la recent creació de Thomas Noone, Premi Ciutat de Barcelona 2011.
Noone ha volgut amb aquesta peça centrar-se en aquelles situacions que irrevocablement ens enfilen cap al caos, tot i que Lugares… no és una obra melancòlica sinó més aviat irònica, impregnada de l’humor que caracteritza les creacions de Noone. Una dansa de múltiples riqueses, amb un dinàmic sentit del ritme, un ús extrem dels recursos del cos, tot amb la precisió habitual de les propostes del coreògraf i ballarí britànic, resident a Barcelona des de fa 15 anys. 

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup