Sinopsi

Únic concert a Barcelona!

Músic autodidacta, Luis Salinas és un improvisador nat amb una original capacitat interpretativa, abarcant diversos gèneres amb el concepte del jazz. 
La seva carrera internacional va començar gravant el disc “Aire de Tango”, a Suècia juntament amb Anders Person, Christian Spering i Magnus Gran; produït per Salinas per al segell Dragon Records, després grava als EEUU dos discos de latin jazz per al segell GRP, una producció de Tommy LiPuma, “Salinas” a Minneapolis i “Rosario” a Nova York.
Va tocar amb B.B. King a Buenos Aires, Sao Paolo i Río de Janeiro.

Inicia la seva carrera a Espanya compartint escenaris amb músics com Raimundo Amador, Birélli Lagréne, Larry Corryel, entre altres; show i discos amb Tomatito, Diego “Churri” Amador, Javier Colina, Antonio Serrano, Jordi Bonell, Jorge Pardo, Perico Sambeat, Raynal Colom i José Reinoso.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup