Sinopsi

El Musical Més Petit celebra 10 anys portant a Barcelona un dels musicals de culte de Stephen Sondheim, Merrily We Roll Along.

Merrily We Roll Along, que celebra (curiosa coincidència) el seu 25 aniversari, és la vida, el pas dels anys, d’un grup d’amics des dels 20 anys fins als 40. Durant aquests anys els seus somnis, les seves il·lusions, prendran o no la forma que ells voldrien. La seva amistat es veurà afectada per la feina i veuran què és créixer en el sentit més profund de la paraula. Per afegir intensitat a la història, Sondheim decideix explicar-la a l’inrevés, fent que el rellotge vagi enrere. Amb una de les seves partitures més brillants, aquest és un espectacle ple de passió, emoció i energia que Stephen Sondheim, sens dubte l’autor de més prestigi dels últims anys, ha creat.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup