Sinopsi

Alberto Casado i Rober Bodegas fan esquetxos. Feien esquetxos a la tele a “Sé lo que hicisteis…”, van fer esquetxos a Internet a Solocomedia.com amb Ángel Martín, fan esquetxos a la ràdio a YU: No te pierdas nada de Los 40 Principales con Dani Mateo. I ara fan esquetxos al teatre amb Pantomima Full. Un espectacle sorgit després d’estar fent esquetxos a sales amb el seu anterior show, Entremeses.  I que van presentar a “En el Aire” amb Andreu Buenafuente, fent, sorpresa, un esquetx. Per tant: Si t’agraden els esquetxos, crec que queda clar que això va d’esquetxos, i que aquests paios estan obsessionats amb els maleïts esquetxos. Si no saps el que és un esquetx, no sabem com és que has llegit fins aquí sense buscar-ho abans. Una abraçada.

Pantomima Full és una successió d’esquetxos d’entre cinc i deu minuts en els quals es presenten situacions absurdes portades a terme amb normalitat i connectats per les petites diferències que mantenen entre ells els seus autors. Podràs veure a Teo (el de Teo va a l’escola) i a Wally (el de On és Wally?) parlar sobre el futur en una conversa del banc Sabadell, a dos tipus jugant a parells i senars per veure qui comença a disparar-se a la Ruleta Rusa o a una supervivent d’un gran incendi queixant-se de què feia massa calor. En definitiva, un munt de personatges idiotes comportant-se d’una manera idiota en moltes situacions idiotes. Si t’agrada la idiotesa, no dubtis en anar a veure-ho.

No recomanat per a menors d’edat.

Fitxa artística

ESCRIT, DIRIGIT I INTERPRETAT PER Alberto Casado i Rober Bodegas
 
PRODUCCIÓ: Tras la Risa

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup