Sinopsi

Perversiones sexuales en Chicago explica la història de dues parelles d’amics. Danny i Bernard compaginen els seus treballs d’oficina mundana amb històries sobre les seves experiències i preferències al llit. De la mateixa manera, Joan i Deborah discuteixen freqüentment sobre les deficiències dels homes.

El punt de la trama principal és la relació de Danny i de Deborah. El seu romanç s’estableix ràpidament per una atracció sexual. El joc progressa i Deborah es trasllada a l’apartament de Danny. A partir d’aquí, el joc es converteix en una relació seriosa i ambdós són incapaços d’afrontar-la. Dubtes, gelosies, frustracions, el dia a dia d’una relació que els supera.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup