“Me gusta Poder Absoluto porque su clasicismo formal, su control de los tempos y los efectos es sorprendente y porque tiene las hechuras, tanto en texto como en interpretación de una función de Broadway. Cuenta con todos los mimbres para convertirse en un éxito. Emilio Gutiérrez Caba está soberbio, segurísimo, arrasador, al fin con un papel a su altura. Sirve con absoluta viveza y constantes matices un texto brillante. Junto con Eduard Farelo, bordan Poder Absoluto”. Marcos Ordóñez. Babelia (El País)

"Brillant joc d’escacs sense treva". Jordi Bordes. El Punt Avui

“Emilio Gutiérrez Caba i Eduard Farelo brillen. L’obra ha fet diana, a més de donar a conèixer un autor amb futur". César López Rossell. El Periódico

“No sobra ni una paraula.” José Antonio Aguado. Diari de Terrassa

“Diálogo de estructura perfecta entre los dos personajes, con ocultaciones y engaños muy atractivos. Interpretación formidable de Emilio Gutiérrez Caba, felizmente reencontrado, y de Eduard Farelo que se muestra tan seguro y eficaz como siempre. Roger Peña ha dirigido el montaje con un sentido del crescendo dramático muy acertado”. Joan-Anton Benach. La Vanguardia

“Intens duel dramàtic entre dos cavallers i actors: Emilio Gutiérrez Caba i Eduard Farelo” Juan Carlos Olivares. ARA

“Magnífic Emilio Gutiérrez Caba en el paper del despietat i menyspreable veterà, i també Eduard Farelo. Molt recomanable per a qui li agradi el teatre que diu quelcom del món en el qual vivim” **** 4 estrelles. Santi Fondevila. Time Out

Sinopsi

Un prestigiós polític aspira a la presidència del seu país. Tot està al seu favor. Tot menys algun drap brut, encara per rentar. Un jove i ambiciós membre del partit l’ajudarà en aquesta missió. Però en política res és gratuït, res sol ser el que sembla.
Un trepidant thriller polític que es submergeix en el món de la corrupció, desemmascarant la realitat de la vida pública política.

Durada: 1 h 15 min (sense entreacte)

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup