Sinopsi

El ballet s’inicia amb unes celebracions populars, amb motiu de l’epifania de 1482 a la plaça de Notre Dame. L’obra ens presenta Quasimodo, un deforme jove d’aspecte monstruós que s’encarrega de les campanes de la catedral de Notre Dame, i que és totalment fidel a l’ardiaca Claude Frollo. Frollo és el pare adoptiu del campaner, és un home retret i devorat per les passions, que se sent atret per Esmeralda. Esmeralda és una ballarina gitana enamorada del capità dels arquers reals, el galant Febus de Chateaupers.
Frollo, que se sent frustrat i gelós del capità, espia els enamorats i ordena a Febus que detingui Esmeralda, a qui totes les aparences acusen d’un robatori, pel qual finalment és condemnada. No obstant això, Quasimodo, que també està enamorat d’Esmeralda per la seva pietat cap a ell, ja que no està acostumat a ser ben tractat, vol ajudar-la. Per això afronta l’assalt d’un exèrcit de captaires per tal de rescatar la seva companya.
Esmeralda, abans de l’execució, intenta salvar-se demanant clemència en públic, mentre Frollo, l’arrossega, ja que odia a mort els gitanos. Quasimodo, embogit pel dolor, arrenca a Frollo el punyal i sota el so de les campanes l’obra conclou.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup