Sinopsi

Saben aquel que diu… Producciones, impulsada per Gerard Jofra, fill del mític humorista Eugenio, presenta Reugenio. Un espectacle que recupera tota l’essència del personatge damunt els escenaris. Reugenio, és sense cap mena de dubte, el millor de tots els imitadors que han parodiat a Eugenio en tots aquests anys, tots amb alguna cosa en comú, un enorme respecte i admiració per l’Artista que tant ens va fer riure.
Vol ser un tribut a un inigualable, al seu humor.
Fa ja vuit anys que el genial humorista Eugenio ens va deixar, però aquest espectacle agafa el relleu i recull el seu testimoni tal i com va ser, fent que el seu humor es mantingui entre nosaltres, tant per als que no el van poder veure en viu, per a les generacions que se’l van perdre, per als que el van gaudir i volen seguir fent-ho.
Per a tothom, arriba Reugenio!

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup