Sinopsi

El text de l’autor Frank Vickery, que ens arriba de la mà d’Àngel Llàcer, és una comèdia amb un gran ritme dramàtic que profunditza en les relacions de parella, descarnant totes les seves contradiccions i posant en evidència la prosaica relació de parella que la nostra societat està practicant.

És Nadal i dalt de l’escenari hi ha tres apartaments on veurem transcórrer un triangle amorós. Una mirada divertida al món de la infidelitat, una història encadenada pels enganys i les mentides en què es teixeixen les relacions sexuals de cinc individus que, en clau de joc, lluiten per ser estimats. La soledat és la pitjor debilitat i l’afany d’estimació justifica qualsevol conducta.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup