Sinopsi

Harrell és reconegut com un dels instrumentistes i compositors de jazz més creatius del nostre temps. És guanyador freqüent en les enquestes de Downbeat i Jazz Time efectuades entre crítics i lectors i ha estat aclamat per Newsweek per la seva genialitat melòdica. Cadascun dels seus 23 àlbums ha trobat un lloc destacat entre els top ten mundials.

En contrast amb els seus enregistraments durant els anys a RCA/BMG (1996 – 2003) on la major part del seu treball s’enfocava en projectes que impliquen grans formacions, els últims àlbums amb Highnote demostren l’habilitat de Tom Harrell com a líder d’un grup reduït i ben cohesionat que porta a la memòria les bandes d’Art Blakey i Horace Silver. L’alegria desbordant en tocar la música de Harrell és evident en cada membre del quartet. El compositor-trompetista teixeix hàbilment complexes harmonies juntament amb ritmes contagiosos i melodies inoblidables utilitzant una àmplia paleta de colors. Una música intel·ligent, emotiva, fresca i accessible.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup