Sinopsi

Després de passar una temporada en un psiquiàtric, en Ray prova de trobar certa pau anant a viure amb el seu germà. L’ordre sembla entrar per fi a la seva vida, fins que en Ray s’enamora i de nou és incapaç de controlar les seves emocions. Els brots d’esquizofrènia i les veus tornen, però tampoc la medicació apareix com la millor opció, just ara que alguna cosa important, més gran i més potent que qualsevol malaltia, fa trontollar els seus sentiments: l’amor.

Commovedora i còmica a la vegada Some Voices és una obra sobre els borrosos límits de la bogeria, sobre la impossibilitat de viure en la ‘normalitat’ i sobre les dificultats que té la nostra societat per integrar els que se n’escapen.

 

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup