“L’espectacle té un bon guió. Molt polit. Molt pensat. Que lliga caps i que, fora l’escenari, seria també un text de lectura que no perdria gens d’interès.” Andreu Sotorra. Clip de Teatre

“Utopia conté perles artístiques i sociològiques que l’espectador d’avui no es pot perdre.” Jordi Jané. Avui

“Manifestament en contra de la dreta política però igualment ferotge contra l’esquerra passiva, Bassi sacseja els espectadors des de l’escena, sense perdre el seu carismàtic toc d’humor constant i les seves atrevides accions que envaeixen la platea.” Rossend Casanova. Canal Cultura

“Es pot estar més o menys d’acord amb les idees polítiques de Bassi, però cal treure’s el barret davant dels qui, a hores d’ara, encara intenten despertar consciències. Bassi continua fent servir el riure com a antídot contra el conformisme, com a arma de construcció massiva.” Gemma Tramullas. El Periódico de Catalunya

“Comicitat rotunda per mirar de canviar el món.” Gabriel Almazan. El Triangle

Sinopsi

U-topia: el lloc que no existeix. Simbolitza un espai temporal diferent on la vida és més afí a la poesia que a la física. Per això el pallasso de la cara blanca, amb la seva saviesa antiga, la seva atemporalitat i la seva màgia, és l’encarregat d’obrir la porta de la utopia. Un esser que posseeix una gran autoritat natural però que rebutja el poder i les riqueses perquè és un revolucionari genuí i demana la Lluna.

El que és segur és que Utopia sorprendrà per la seva frescor d’idees escèniques i sobre tot, per la seva postura política sense complexos que anticipa amb claredat l’arribada d’un nou humanisme relativista, mal que li pesi a la caverna conservadora.
Leo Bassi

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*
    Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup